Makeup Look – Green Halo 

PRODUCTS USED

 

Base:

– Urban Decay – All Nighter Liquid Foundation

– Makeup Mekka – HD Setting Powder

 

 

Contour, Blush & Highlight:

– Nyx – Sculpt & Highlight Face Duo

– Glo Minerals – Sunlight

 

Eyeshadows:

– Urban Decay – Electric Palette (Colors; Fringe)

– Urban Decay – Moondust Palette (Color; Lightyear)

– The Balm – Meet Matte Nude (Color; Matt Singh, Matt Wood, Matt Mallony)

– Kiko Cosmetics – Black Shimmer Eyeshadow

 

Eyes & Brows:

– Kiko Cosmetics – Eyepencil (Cobber, 403)

– Makeup Mekka –  Glitter eyeliner, (Color: Cougar)

– Too Faced – Mascara, Better than Sex

– H&M – Brow Specialist

 

Lips:

– Maybelline – Lipstick (Choco Cream 715)

 

XOXO

– Charlene

 

#makeup #sminke #look #makeuplook #sminkelook #beauty #skjønnhet #mote #trend #velvære #inspo #inspirasjon​

Bloggere og Medias Påvirkningskraft!

 

I det siste har det vært mye snakk i media om hvordan bloggere fremstår for sine lesere og ikke minst påvirker sine lesere, både når det kommer til holdninger, og direkte handlinger, både positivt og negativt. 

Når det kommer til bloggere, handler det ofte om kroppspress og utseende-fiksering på en negativ måte.

Dette er ikke noe nytt. Det har vært en debatt og et tema så lenge jeg kan huske. Siden jeg var liten, siden det første kjendis magasinet ble publisert i Hollywood, til dags dato hvor både sosiale medier, bloggere, og reality-tv er en stor del av manges hverdag. Forskjellen i dag er vel kanskje tilgjengeligheten? Og ikke minst at vi kan følge vanlige menneskers liv så tett? De fleste har i dag både internett, tv, laptop og mobilapper hvor man kan følge med på det meste. Til og med hva naboen spiste til middag, om man synes det er interresant?

Jeg tror det er viktig å huske på at mange av bloggerne er nettopp det, vanlige mennesker, som også har sine hverdagslige problemer. Vi skal være forsiktige med å dømme andre for deres valg og ytringer. Som regel ligger det alltid noe bak, hver person har sin egen historie og vi er alle forskjellige, takk gud for det!

Jeg tenker at man skal også være forsiktig med å sitte å peke på hva andre skal eller ikke skal gjøre. Jeg mener folk må få bestemme selv over sitt eget liv og hva som er viktig for dem. Men, allikevel som en personlighet i media børe man også tenke over hva man deler med sine lesere og hvilken påvirkningskraft det har.

 

Når det kommer til dagens ekstreme kroppsfokus er det ikke bare “bloggerne” som skal ta hele skylden. Jeg synes at det er minst like viktig å sette fokus på hvor mye i media som faktisk er retusjert, “photoshoppet” og ikke minst, ikke alltid viser virkeligheten. 

Det er en skummel utvikling blant ungdommer, hvor alle streber etter det “perfekte”, både utvendig og innvendig,  og jeg synes at signalene reklame plakater ofte sender ut er ekstreme. Ta for eksempel skjønnhets-reklamer som “lover” uoppnåelige og uekte resultater, her det er viktig å ha en dialog, spesielt fra foreldre til barn, at dette rett og slett er “reklame”, og ikke en virkelighet. Man må sette fokus på at modellene i motemagasinene er blitt sminket og stylet i mange timer før en photoshoot, og deretter “photoshoppet” enda mer til det “perfekte”, (hva nå enn det er?) og at dette bildet ikke er virkeligheten men rett og slett representerer en visjon! Noen ganger handler det om penger, andre ganger kan man kalle det kunst. Men det viktigste er at man ikke måler seg selv med dette bildet! For det er nemlig ikke ekte, det er ikke virkeligheten. Gjør man det, er man på feil vei.

Vi må bli flinkere til å informere og begrunne. Her igjen kommer oss foreldre inn. Vi har absolutt det største ansvaret å lære våre egne barn hva som er ekte og ikke, hvilke verdier som er viktige og legge et godt grunnlag for et godt selvbilde.

 

La meg vise dere to eksempler på redigering av bilder som kan gjøres av ABSOLUTT ALLE, jeg har brukt to gratis apper, den ene er tilpasset mobil, og den andre er via nett. Appene jeg jeg har brukt nedenfor er Youcam Makeup og Picmonkey. På begge disse appene kan du endre utseende drastisk med bare noen få taste klikk. 

På Youcam Makeup, kan du i hovedsak legge sminke. Du kan endre hud, ansiktsform, legge på falske vipper, endre øyenfarge osv. Dette er en av de mest populære makeup appene du finner på topplistene til slike apper i hele verden. Vi kan jo da kanskje tenke oss selv hvor mange av alle instagram bilder som er redigert ved hjelp av denne appen?

Når det kommer til PicMonkey så er det et mer fullstendig bilderedigerings program som du kan bruke gratis via nett. Dette er et veldig populært program blant bloggere. Selv bruker jeg det veldig mye når jeg skal lage kollasjer, sette sammen tekst og bilde og gjøre små endringer som lysstyrke og kontrast. Men mulighetene stopper ikke der. Selve programmet har også en egen fane som kalles “Touch Up”, og en skulle kanskje tro at det holdt med litt “airbrushing” og “blemish fix”, men neida, du kan faktisk endre ditt eget utseende totalt med “Nip Tuck” – Funksjonen! Er dette en sunn oppfordring mon tro? 

Under har jeg brukt to bilder av meg selv hvor jeg demonstrerer hvor store endringer du kan få, bare ved hjelp av disse to programmene.  Det første bildet er helt uredigert og tatt med mobil.  Det andre i rekken er redigert med Youcam Makeup, her har jeg lagt på øyensminke, leppefarge og gjort huden veldig “smooth”, samt brukt funksjonen som gjør ansiktet en smule smalere. Det tredje bildet er det samme som det andre, bare jeg har gått inn på Picmonkey og gjort justeringer med “NipTuck” funksjonen og i tillegg har jeg lagt på et filter som heter “weightloss”.


Hva tenker du om disse bildene? Tror du at det finnes mange slike bilder i sosiale medier eller på blogg? Hva med dem som allerede kanskje har operert seg mindre nese, tatt fillers i leppene og silikon, tror du at mange av dem kanskje bruker slike redigering programmer i tillegg før de publiserer innholdet sitt på sosiale medier eller blogg? Hvor ekte er da resultatet? Er det i det hele tatt oppnåelig?
 

 

Massemedier er lenge blitt omtalt som den fjerde stats-makt, og av god grunn.

Alt som blir formildet i mediene nås ut til mange millioner av mennesker og ikke alle vil være like kritiske til dets innhold. Jeg tenker derfor at det er så ekstremt viktig å ta et personlig ansvar for hva en skriver, poster og deler på sosiale medier, eller blogg. 

Noe jeg synes er ekstra vanskelig å være vitne til i dagens samfunn, er hvordan man i dag bruker sosiale medier som en mobbe-plattform, henger ut enkeltpersoner, går til personlige angrep, eller verre, ødelegger liv. 

I sosiale medier er det tydeligvis blitt en trend og “helt greit” ha en mening om alt og alle, og ikke minst si sin mening, men helst uten saklig begrunnelse. Det er blitt helt “normalt” å uttale seg om “naboens katt” på facebook, eller kanskje enda mer “normalt”; å delta i debatter, skrive usaklige kommentarer på hverandres innlegg, eller være et såkalt “nett-troll”, aka. hetse og mobbe andre medmennesker under “Aliaset Anonym”.

 Hva skjedde med å være litt kritisk? Bruke litt folkeskikk og vise litt medmenneskelig respekt? er bare noen av spørsmålene jeg stiller meg selv etter å ha vært vitne til denne utviklingen.

Har vi glemt å være mot andre slik vi ønsker at de skal være mot oss?

Jeg sier ikke at en ikke skal få si hva en føler eller mener, ytringsfrihet er noe som er mer viktig en noen gang! Men jeg sier bare, la oss tenke oss om to ganger før vi deler, og la oss tenke gjennom konsekvensene først.

En gyllen regel å ha i bakhodet er jo kanskje så enkel som;  – det man ikke ville sagt i full offentlighet til en person på gata, bør man kanskje ikke heller publisere på sosiale medier….

Her kommer også vanlige medier og bloggere inn, la oss alle ta et ansvar for den påvirkningskraften vi har, enten det gjelder kroppspress, holdninger til medmennesker og urealistiske framstillinger. La oss bli flinkere til å informere og begrunne.

Til syvende og sist mener jeg at det viktigste er å snakke om det som deles i mediene – reflektere og lære. For det var vel det mediene først og fremst var tenkt som? Å opplyse folket?

 

XOXO

– Charlene

 

#media #påvirkning #samfunn #propaganda #kritisktenkning #undeholdning #tanker #meninger #inspirasjon #holdninger #rettfrahjertet #nettavisen #blogg #skjønnhet #helse #velvære #mote #trend #bloggere #debatt #sosialemedier #photoshop #internett #side2 #nettavisen #nettvett

Creative Makeup Look – “Bubblegum & Unicorns”

 

PRODUCTS USED

 

Base:

– Urban Decay – All Nighter Liquid Foundation

– Ben Nye – Translucent Face Powder

– Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion 

 

Contour, Blush & Highlight:

– Makeup Mekka – Fresh Peach Blush

– Lola -Matte Powder

 

Eyeshadows:

– Urban Decay – Electric Palette (Colors; Jilted & Urban)

– Urban Decay – Moondust Palette (Color; Magnetic)

– The Balm – Meet Matte Nude (Color; Matt Mallony)

 

Eyes & Brows:

– Makeup Mekka – Blue Eyeliner

– Kiko Supercolor Mascara (Color; Purple 01)

– Urban Decay – Electric Palette (Color; Urban)

 

Lips:

– Sephora – Cream Lipstain (Color 08, pink)

– Inglot Custom Palette – Purple Lipstick 

 

XOXO

– Charlene

 

#makeup #sminke #skjønnhet #velvære #beauty #mote #trend #sminkelook #makeuplook #bubbleguminspired #unicorninspired #pinkbubble #urbandecay #moondust #blogg #bilder #foto #inspirasjon #inspo

New In – Makeup From Urban Decay

Da jeg nylig var i Oslo i forbindelse med Vixen Blog Awards, fikk jeg tak i disse godbitene fra Urban Decay. Jeg gleder meg utrolig mye til å teste dem ut, spesielt “Moondust” paletten som jeg har siklet på ganske lenge. Siden vi ikke har Urban Decay i Stavanger har jeg ikke fått meg til å bestille dem fra nett, men nå når jeg gikk forbi merket på Gardemoen måtte jeg bare gripe sjansen. 

Du kan også få tak i produktene her:

1. Urban Decay – All Nighter Waterproof Liquid Foundation 

2. Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion (Original)

3. Urban Decay – Moondust Eyeshadow Palette

 

Håper ellers at dere alle har hatt en god helg 😀

XOXO

– Charlene

 

#sminke #makeup #skjønnhet #velvære #beauty #trend #mote #produkter #øyenskygge #urbandecay #sminkeblogg #beautyblogg #blogg

Vixen Blog Awards 2016!

På torsdag reiste jeg til Oslo, for å delta på den årlige prisutdelingen Vixen Blog Awards. Jeg hadde absolutt ingen forventninger til den store kvelden, da jeg aldri har vært med på noe lignende før. Jeg var semifinalist i kategorien “Årets Beauty Blogg”, og så grønn som jeg er på slike ting, (da bloggen ble startet i begynnelsen av sommer) så var det mye frem og tilbake om jeg virkelig skulle dra helt til Oslo for være med på den store festen. Med en liten gutt på 17 mnd. kjente jeg på prioriteringen av å reise vekk, og samtidig bruke masse penger på både flybillett og hotell når man han har nok av regninger som står på vent samtidig som at jeg “bare” var semifinalist.

Men jeg valgte å reise, og jeg kan love deg at jeg ikke angrer et sekund på det valget!

// Antrekket mitt for kvelden, Foto av Hanne Erøy. //

Turen bort til Oslo var egentlig ganske så avslappet, jeg tror jeg hadde vært nervøs lenge nok i flere uker på forhånd, så nå når kvelden var så nærme, virket det som om nervene hadde lagt seg litt. Uken før reisen følte jeg veldig på det å reise alene, ikke kjenne noen som helst i denne bransjen fra før av og ikke minst være “en liten” dame med “en liten” blogg fra “lille” Stavanger. Flere ganger tenkte jeg; “Hva skal jeg egentlig gjøre der? Hva om ingen snakker til meg og jeg blir stående i et lite hjørne for meg selv?” Dette var min verste frykt. At jeg virkelig skulle føle meg helt alene på en så stor event som dette.

Men, det viste seg at frykten min var helt ubegrunnet! En av de første jeg traff da jeg kom inn på Grand Hotel var søteste “RockstarCharlie”. Charlotte, som hun egentlig heter, var semifinalist i samme kategori som meg og hun var kjempehyggelig og “tok meg inn i varmen” med en gang. Vi fant virkelig tonen, og hang sammen hele kvelden. I tillegg traff jeg på “Pappahjerte” (Peter) og “Konatil” (Christina) som jeg også hadde hatt en liten dialog med på forhånd ang. nerver og store eventer, og takk gud for noen hyggelige mennesker, i tillegg viste det seg at Charlotte kjente Dennis og Kristin (“Styleconnection”), så vi ble en kjekk liten gjeng som samlet seg på et felles bord helt nede ved scenen hvor alle prisene skulle deles ut. Det ble en kveld som gikk over all forventning, jeg ble kjent med mange nye og flotte mennesker, og det var rett og slett kjempehyggelig! Og ikke nok med det så vant både “Konatil”, “Pappahjerte” og “Styleconnection” hver sin pris, så jubelen var høy under taket på bordet vi satt.


// Alle bildene over er lånt fra Vixen.no, tatt av Fotograf: Christian Zervos. //

// Charlotte hadde med seg et Polaroid kamera, bilde er lånt av henne, du finner bloggen hennes her: www.rockstarcharlie.blogg.no //

 

Senere på etterfesten traff jeg også på en av mine beste barndomsvenninner, Mette, å gud som jeg har savnet henne. Vi ble sittende å prate sammen før vi etter festen dro sammen med Kristin og Dennis, Charlotte og hennes søster og søskenbarn for å spise litt nattmat før et lite nachspiel på hotellet. Etterpå dro jeg tilbake til hotellet jeg bodde på, som forresten var et kjempekult Comfort hotell, spiste litt og sovnet etter en episode med “Blindspot”.

Dagen derpå tilbragte jeg for det meste i senga på på hotellrommet med Netflix, Godteri, Chips og Brus. Hotellrommet midt var bare helt fantastisk innredet med både rosa vegger, teppe og gardiner. Et skikkelig jenterom for å si det mildt. Hele Hotellet var ganske så gjennomført, jeg digget innredningen som var veldig “hipster”, med neonlys og ordtak på veggene, samt en kjempefin restaurant og bar med uteplass. I tillegg var plasseringen helt perfekt, midt på Karl Johan, kun fem minutter fra Oslo S.


 

 

I løpet av dagen tok jeg også en liten rundtur i byen. Jeg var innom Inglot og fikk handlet med meg en ny Gel Eyeliner og Victoria Secret for en ny parfyme. Disse butikkene har vi ikke i Stavanger så da var det selvfølgelig obligatorisk for meg å stikke innom der. Senere tok jeg en tur ut til en av mine beste venner som bor i byen, Alexander. Vi koste oss med et par glass prosecco og “catchet up” siden jeg bare ser ham en gang i halvåret da vi bor på hver vår kant av landet. Jeg må si at det ikke er verst at vi faktisk har holdt kontakten i over ti år selv om vi aldri har bodd i samme by.

I dag reiste jeg hjem med en god magefølelse på at 2017 kommer til å bli et bra år. Og jeg gleder meg til å treffe alle disse menneskene igjen en gang i fremtiden. Alt i alt, en vellykket Oslo-tur!

// Tusen Takk for en Nydelig Helg Folkens! //

XOXO

– Charlene

 

#vixen #vixenblogawards #vixenblogawards2016 #blogg #blogger #backstage #bildedryss #skjønnhet #beauty #velvære #sminke #mote #trend #stil #event #foto #interiør #familie #barn #mamma #beautyblogg

New Nails & New Hair!

// Inneholder Ad-Link //


På søndag var jeg innom en av mine bestevenninner, Ida og fikk satt på hår. Hun er frisør og kjempedyktig, spesielt når det kommer til hair-extensions! Jeg hadde noen extensions clips fra Luxus Hair hjemme, så vi klippet av klipsene og brukte weftene til å forlenge håret med micro ringer. Om du bor i Stavanger området anbefaler jeg henne på det varmeste, du finner henne på facebook HER.

Neglene fikset jeg selv hjemme i går kveld. Jeg kjøpte et Gel-Kit fra Depend, som inneholder tipper, ekstra utstyr og en slags gele lakk samt en spray aktivator. Du bruker produktene om en annen ved å påføre et lag gel først, for å så spraye et lag med aktivator sprayen. Når det har tørket gjentar du to ganger for å få et “gel-aktig” utseende på dine egne negler.

 Det er første gangen jeg prøvde meg på denne typen neglebehandling, så jeg ble ikke 100% fornøyd, men jeg kommer absolutt til å gjøre det igjen, da det både var rimelig og en enkel løsning når lommeboka ikke strekker til. Og øvelse gjør jo mester 😉 Tippene filte jeg litt mer kantede da jeg elsker negler som har en litt firkantede fasong. Selve “kittet” er genialt om du ønsker en rask forlengelse av dine egne negler, uten å kunne noe om negledesign eller tradisjonell støping av negler.

Gel Kittet til Depend finner du blant annet på Nelly HER!

På torsdag reiser jeg til Oslo, for å delta på Vixen Blog Awards, det skal bli spennende og utrolig gøy å møte andre dyktige mennesker i blogg bransjen. Nå skal jeg sette meg ned å planlegge en ny Makeup Look så blir det vel litt tv-titting før leggetid.

 

XOXO

– Charlene

 

#makeup #beauty #sminke #skjønnhet #hair #hår #hårextensions #hairextensions #negler #neglepleie #blogg #velvære #Mote #trend

Matte Pop Sticks – Liquid Lipsticks fra Makeup Mekka

Jeg lovet dere “swatches” fra min tidligere bestilling fra makeupmekka, før jul og her kommer min vurdering av “Matte Pop Sticks”

Tidligere “swatches” og “Reviews” av Makeup Mekka sine produkter finner du i disse innleggene her:

Eye’ll Stay – Eyeliners Fra Makeup Mekka

Metal Moment – Glitter eyeliners fra Makeup Mekka

 

Selve leppe fargene er kjempefine og utrolig myke og lette å påføre. Jeg synes sammensetningen av fargene var helt perfekte og prisen for alle åtte var jo kjempebillig. Jeg betalte 399,- for alle sammen, som har en verdi på 792,- om du kjøper dem hver for seg.

Liquid Matte Pop Sticks finner du HER

Når du påfører fargene, ser de ikke matte ut med en gang, men blir mattere ettersom de tørker.

Jeg har brukt de lyseste fargene et par kvelder ute, og synes de holder kjempegodt, i tillegg føles leppene myke og fuktige til tross for den matte “looken”.

Fargene som følger med i pakken er to lyse nude nyanser, 3 rosa, 2 vinrøde med hint av lilla og en knallrød.

Under ser du hvordan fargene ble på håndflaten. Her er bildene tatt ganske fort etter påføring så fargene har ikke tørket helt inn enda.

Min Mening:

Kjempeflotte Liquid Lipsticks som er superenkle å påføre, har god holdbarhet og føles myke på leppene

 

Pluss:

– Kjempeflotte farger

– Leppene føles ikke tørre, men heller myke og fuktige

– God Holdbarhet

– God Pris

 

Minus:

– Egentlig ikke noe spesielt foruten at jeg savner også en mørkere dyp nyanse av rød

 

Terningkast:

5

 

Q: Har du testet ut Matte Pop Sticks? Hva er i så fall din mening?

 

XOXO

– Charlene
 

 

#makeup #sminke #mattepopsticks #makeupmekka #skjønnhet #beauty #anbefaling #tips #produkter #review #minmening #blogg #mote #trend #velvære #swatches

10 Gode Sminke-merker på Budsjett!

Når det gjelder sminke, så sverger jeg kun til et “sminkemerke”. Jeg liker å eksprimentere med nye produkter fra forskjellige leverandører og finne mine egne favoritter blant dem. Noen er bedre på øyenskygger og pudder-produkter mens andre merker er kanskje fantastiske når det kommer til flytende eller mineral makeup.

Det er også stor variasjon når det gjelder pris på markedet, og det er ikke nødvendigvis alltid det dyreste som er det beste.

Etter mange år i sminke bransjen og flere år som forbruker har jeg funnet mange gode favoritter. Personlig går jeg ofte etter pris, farge-utvalg og pigmentering på produktene når jeg velger sminke som jeg ønsker å ha i kofferten min.

Her er mine topp 10 merker og favoritter når det gjelder sminke på budsjett!

 

E.l.f.

For et utvalg, og for en pris! Hver gang jeg vurderer å bestille noe på nettbutikken deres ender jeg bare opp med å bli mer forvirret for de har så utrolig bra utvalg. I tillegg er kostene deres helt fantastiske! Kabuki-kosten til e.l.f. er en stor favoritt når jeg legger sminke både på meg selv og andre. E.l.f. får du foreløpig tak i på nett eller i utlandet.

Nettsted:  http://www.eyeslipsface.co.uk/

 


 

 

Makeup Mekka

Dette merke har lenge vært en stor favoritt etter lansering. Jeg husker jeg fikk med en koste-pakke i et blad abonnement en gang for mange år siden, og etter det, har jeg jevnlig oppdatert sminke-kolleksjonen med produkter fra Makeup Mekka. Det aller gøyeste med Makeup Mekka er de fantastiske salgene og pakkene som de setter sammen i ny og ne. Mine personlige favoritter må nok være sminke kostene. Merket får du tak i på nettsiden deres.

Nettsted: http://www.makeupmekka.no/

 

Barry M

Barry M har vært en stor favoritt siden mitt første besøk i London. Sist jeg reiste kjøpte jeg en helt nydelig leppestift i neon rosa på Top Shop og den er enda en personlig favoritt. Elsker at både pris og kvalitet er god. Barry M får du tak i på nett, ellers vet jeg du kan få tak i merket på Makeup Art Kvadrat om du noen gang er i Sandes/Stavanger.

Nettsted: https://www.barrym.com/​


 

 

Kiko Milano

Min absolutte favoritt fra jeg var tenåring og reiste til Milano med familien, og fortsatt en favoritt den dag i dag. Dette merket kom jeg og min søster over da vi var innom et kjøpesenter og ble sminket av deres makeupartister. Siden den gang var jeg solgt, og den samme øyenskyggen som makeupartisten brukte på meg, handler jeg fortsatt når jeg har mulighet. Øyenskyggene deres er så klart mine favoritter da de er super pigmenterte og ikke minst super billige! Merket fås på nett og i utlandet, blant annet i Italia og Spania.

Nettsted: http://www.kikocosmetics.com/en-gb/​


 

 

Makeup Revolution

Dette sminke merket har en utrolig god pigmentering i produktene sine. Da jeg prøvde en “blush” jeg har fra merket for første gang, fikk jeg litt sjokk over hvor lite produkt jeg trengte for å faktisk få farge i ansiktet. Jeg elsker merker som er drøye i bruk og det er absolutt dette. Makeup Revolution får du tak i på nett.

Nettsted: https://www.tambeauty.com/


 

 

Gosh

Da Vita solgte GOSH var jeg ganske så ofte innom å handlet både kajaler, foundation og ikke minst bryns-pudderet deres. Jeg synes produktene har veldig god holdbarhet og er godt pigmenterte til å være såpass billig. Veldig synd at de ikke selger merket lenger, men du får heldigvis tak i det på nett.

Nettsted: http://www.goshcopenhagen.dk/da/​

 

Kicks

Kicks har kjempegodt utvalg i produkter når det kommer til sitt eget sminke merke. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har prøvd alt men jeg har testet ut blant annet primeren deres og synes den er kjempebra. Jeg liker godt at Kicks har et veldig “moderne” utvalg av sminke og følger trendene godt på markedet samtidig som det holder prisen nede. Tommel opp for Kicks, merket får du så klart tak i deres butikker og på nett.

Nettsted: http://www.kicks.no/

 

 

 

Sleek

Sleek kom jeg også over på reise, i Spania. Jeg husker jeg stod og så på prisen og tenkte dette var jo billig, men for noen flotte farger! Så da jeg testet dem ut på håndflaten og så hvor god pigmentering det var i produktene så måtte jeg jo hamstre med meg litt hjem. Nå kan du få tak i Sleek på H&M og på nett.

Nettsted: http://www.sleekmakeup.com/eu​


 

 

Nyx

Da Nyx endelig ble lansert i Norge tror jeg virkelig at jeg hylte av glede! Det jeg elsker med Nyx er at utvalget er stort! Både når det kommer til farger og produkter. Mine favoritter er nok leppe-produktene. Nyx får du tak i på utvalgte butikker i Norge, blant annet hos H&M og på nett.

Nettsted: http://www.nyxcosmetics.com/​
 

 

Sephora

My Favourite Store!!! Ja vi elsker, Sephora! Men har du prøvd Sephora sine egne sminkeprodukter? Om ikke, anbefaler jeg det på det varmeste neste gang du er ute og reiser. Jeg er personlig kjempefornøyd med Sephora sine leppe-produkter og pudder-foundations! Om du ikke skal reise i nærmeste fremtid så har også de selvfølgelig sin egen nettbutikk;)

Nettsted: http://www.sephora.com/

 

Om du har noen andre gode og billige sminke-merker å anbefale, legg gjerne igjen en kommentar under 😉

 

XOXO

– Charlene

 

#sminke #guide #sminkemerker #makeup #beauty #skjønnhet #velvære #blogg #topp10 #anbefaling #mote #trend

Makeup Look – “Vintage Tulle”

 

PRODUCTS USED

 

Base:

– Gosh Liquid Foundation – Natural

– Lola – Compact Foundation

– L’oreal – Lumi Magique Concealer

 

Contour, Blush & Highlight:

– Glo Minerals – Sunlight

– Sleek Makeup – Highlighting Palette – Cleopatra’s Kiss

– Sleek Makeup – Highlighting Palette – Precious Metals

 

Eyeshadows:

– Anastasia Beverly Hils – Modern Renaissance

Colors:

– Vermeer

– Primavera

– Red Ochre

– Venetian Red

– H&M – Fluid Hues Eye Color in Vintage Tulle

 

Eyes & Brows:

– Kiko Eyebrow Expert

– The Balm – Black Liquid Liner

– H&M – Black Kajal

– H&M, False Lashes

 

Q: Hva synes du om looken?

 

#makeup #sminke #look #makeuplook #sminkelook #beauty #skjønnhet #mote #trend #velvære #inspo #inspirasjon

New In – House Of Lashes


Da jeg var innom H&M her om dagen, fikk jeg kjøpt meg et par nye vipper fra “House of Lashes”. Jeg har tidligere prøvd vippene i “Iconic” og var veldig fornøyd med dem, men tenkte å prøve noe nytt, så denne gangen ble det tre andre typer som heter Bambie, Featherette og Boudoir. I tillegg kom jeg over denne nydelig beholderen som også er fra House of Lashes. Den holder opp til tre par vipper om gangen, og er perfekt i passform, (det skulle jo så klart bare mangle siden den er fra samme produsent). Designet var jo kjempefint også! Under har jeg satt vippene på plass i boksen, så nå er målet mitt å bli mye flinkere til gjenbruk når det kommer til falske vipper.

 

Q: Hva synes du om vippene fra House of Lashes? Er du flink til å gjenbruke falske vipper?

 

XOXO

– Charlene

 

#makeup #sminke #beauty #skjønnhet #velvære #produkter #anbefaling #mote #trend #houseoflashes #falskevipper #blogg