Makeup Tutorial – Harley Quinn

 
 
Jeg har nå startet opp youtube kanal, dette er min første opplastning, selv om videoen i seg selv er ca 1 år gammel, tenkte jeg det var en grei video å laste opp til å begynne med 😛
 
Jeg er ikke helt dreven på redigering og filming enda, men øvelse gjør jo mester så det blir nok bedre med tiden, haha. Foreløpig bruker jeg mobil kamera til filming, men skal bli bedre å bruke et skikkelig kamera i fremtiden. Her er i hvert fall en liten “sneak peak” om hva kanalen kommer til å by på framover 😉 

Youtube kanalen min finner du her:

BACKSTAGEBEAUTY

 

Følg meg gjerne om du har youtube så følger jeg tilbake 😀

 

XOXO

– Charlene


 

#makeup #sminke #beauty #skjønnhet #tutorial #sminkertutorial #makeuptutorial #youtube #mote #trend #cosplay #kostyme 
 

“Give Me Freckles” – Makeup Look

PRODUCTS USED

 

Base:

– Too Faced – All nighter Liquid Foundation

– L’oreal True Match Minerals

– Sephora – Transparent Setting Powder

 

Contour & Highlight:

– Sleek Contour Kit – Face Form

 

Eyeshadows:

– Urban Decay – Naked 2 Palette

 

Eyes & Brows:

– H&M kajal – Black

– Superskinny Eye Marker from Nyx – Black

– Isadora Gel Eyeliner

– Gosh Eyebrow Pencil – “greybrown”

– Nyx – Tinted Brow Mascara

– Kiko – Eyebrow Expert

– Mascara – Too Faced – Better Than Sex

– House of lashes Vipper

 

Lips:

– Nyx Soft Matte Lip Cream – Stockholm

 

SFX:

– Freckles made with different shades of brown liners from H&M, Gosh and Sephora

 

Bilderedigering:

– Lys og Kontrast

– Blålig filter og B&W filter

– Selektiv Fargekorrigering Rødt

 

 

Q: Hva synes du om sminkelooken? 

 

 

XOXO

– Charlene

 

#sminke #look #sminkelook #makeup #makeuplook #freckles #fregner #mote #trend #skjønnhet #velvære #foto #blogg #beauty

Testing Out – Colorista #Greyhair

Her om dagen bestemte jeg meg for å teste et av ut de mye omtalte hårfarge produktene Colorista.

Etter en lang samtale med hun som jobber på Vita på Madla Amfi, og etter å ha hørt hennes tilbakemeldinger av kunder, ble jeg veldig i tvil. Som regel når jeg farger håret i en nyanse som ikke omhandler de naturlige fargetonene pleier jeg å bruke La Riche Directions. Dette merket har jeg brukt i alle år og faller alltid tilbake til disse fargene da jeg vet hva jeg får og som regel får jeg alltid fargen slik jeg vil ha den. Min erfaring med vanlig butikk farge kjøpt i vanlige butikker som blant annet på Vita, H&M osv. Er at det er veldig sjeldent jeg faktisk får den fargen som er avbildet på pakken. 

Men nå kunne jeg ikke dy meg da det har vært så mye snakk i sosiale medier om disse fargene at jeg måtte rett og slett teste det ut selv. Jeg ble godt advart av selgeren at flere hadde prøvd den gråe, men endt opp med både grønt og blått hår. 

Nå skal det sies at jeg selv har hatt både grønt og blått hår, så jeg er kanskje ikke den som er mest skeptisk til å kaste meg ut på en russisk rulett når det kommer til hårfarger. Så jeg tenkte, Hvorfor ikke bare teste det ut selv så kan jeg i hvert fall dele min erfaring med dere lesere.

Så her kommer bildene og dommen……

 

FØR & ETTER: 

 

Ja, som dere ser så ser ikke håret grått ut i alle fall!

Først og fremst, etterveksten: Det var helt nødvendig å hive i en farge i bunnen, for den ble faktisk helt gul! Etterveksten var min naturlige hårfarge som dere ser på det øverste bildet, og som regel når jeg farger håret i en spesiell hårfarge pleier jeg ALLTID å bleke etterveksten først. Men, denne gangen tenkte jeg at nå skal jeg faktisk se om den fungerer på mitt ubehandlede hår også. Beklager at jeg ikke har bilde av hvordan etterveksten så ut før jeg hev i en ny farge i bunnen (glemte helt å ta bildet når jeg febrilsk pønsket ut hvordan jeg kunne fikse dette). Det jeg endte opp med å gjøre var å bruke en lilla farge jeg hadde liggende (fra det gamle gode merket jeg sverger til) og fordelte fargen jevnt over og rundt i hodebunnen, når all farge var i og jeg ikke kunne se noen gule spotter, så masserte jeg hodebunnen før jeg greide håret med en kam, dette for å jevne ut overgangene.

Selve hårfargen: Der jeg allerede hadde bleket håret, så jeg at fargen hadde tatt mer. MEN, ble den grå? Ikke akkurat. I hvert fall ikke når håret enda var fuktig. Jeg ville sagt det lignet mer på en blågrønn nyanse eller utvasket jeans farge? Nå skal det sies at lyset på rommet mitt er veldig gult. Men allikevel ser en at det langt i fra ligner på fargen til modellen på pakningen av farge-esken. Ok, var det litt kult allikevel? Ja, kanskje? Nå er jeg jo som sagt en som fint kan gå ut av døren med grønt hår også, men er det hva produktet lover? Nei, langt ifra. 

Løsningen og det positive: Når håret tørket skal det sies at det blå/grønne skjæret forsvant veldig mye og håret i lengdene så faktisk mer grått ut. Men jeg bestemte meg for å bruke en lilla shampoo og se om dette kunne forbedre helheten og samtidig føne håret i etterkant. 

Resultatet: Det ble 10 ganger bedre etter en liten runde med lilla-shampoo og tørt hår. Så sånn som håret ser ut nå, kan jeg definitivt ikke klage da det ikke var langt ifra slik jeg hadde sett for meg at jeg ville ha det. Men, jeg tror ikke at poenget med disse hårfargene er at du må pønske ut dine egne løsninger for at håret skal få den fargen som produktet lover. Så sånn sett kan jeg ikke gå god for disse hårfargene for øyeblikket. I hvert fall ikke den grå, dessverre. Men, når det er sagt så har jeg jo ikke testet ut de andre fargene, så kanskje en annen gang om jeg føler for å gamble litt 😉

 

Her er en liten “Preview” fra min neste “Look” til Bloggen, og her ser dere og så det endelige resultatet når det kommer til hårfargen:


 

Min anbefaling er definitivt å gå til frisøren om du ikke er glad i å eksperimentere med håret ditt eller faktisk tåler en liten hårkrise 😉

 

Q: Har du testet ut Colorista? Hva er din erfaring med produktet i så fall?

 

XOXO
– Charlene

 

#hår #hårkrise #hair #hairtalk #beauty #makeup #sminke #look #sminkelook #skjønnhet #velvære #mote #trend
 

Makeup Trends Spring/Summer 2017

 

Blush Boost

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

 

 

Dewy Glow

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

 

 

Bold Lips

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

 

 

Color Pop

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

 

 

All That Glitters

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

 

// Inspirasjon & Bilder funnet via Pinterest og satt sammen i kollasjer //

 

 

Q: Hva tenker du om Vårens makeup Trender?

 

XOXO

– Charlene

 

#makeup #trender #trends #sminke #skjønnhet #mote #stil #style #trendrapport #våren2017 #vår/sommer2017 #beauty #inspo #inspirasjon #kollasj 

Makeup Favoritter – Akkurat Nå!

Disse herlighetene av sminkeprodukter bruker jeg veldig mye for tiden. Maskaraen er helt fantastisk, bokstavelig talt: “Better than Sex”! Maskaraen er fra “Too Faced Cosmetics”, neglelakkene er fra OPI, Liquid Liner og Soft Matte Lip Cream fra Nyx, mens Contour kittet, er fra Sleek. Fargene til lakkene er elt nydelige og passer veldig godt den rosa trenden som er in på makeupfronten akkurat nå. Face Form palettet er genialt da det både inneholder matt solpudder, en lys highlighter med skimmer og en nydelig fersken-rosa rouge med litt skimmer. Selve eyelineren fra Nyx er også anbefale da den er superenkel å påføre på grunn av den tynne spissen. Leppefargen i “Stockholm” fra Nyx er helt perfekt til nordisk hud.

 

Produktliste

Faceform – Contouring & Blush Palette fra Sleek, Light 373

Too Faced Mascara – Better than Sex

OPI – Neglelakk i fargen “Super Cute”

OPI – Neglelakk i fargen “Small + Cute = <3”

Super Skinny Eye Marker fra Nyx

Nyx – Soft Matte Lip Cream i fargen “Stockholm”

 

Nyx og Sleek produktene får du tak i på blant annet H&M. Opi og Too Faced finner du nett.

 

Q: Noe du kunne tenkt deg her?

 

XOXO

– Charlene

 

#makeup #sminke #trend #neglelakk #blush #eyeliner #lipcream #skjønnhet #velvære #produkter #mote #trend

Burde jeg begynt med Youtube?

Jeg har lenge vurdert om jeg skal begynne å laste opp makeup-tutorials via youtube…. Jeg hadde en litt kanal i forbindelse med den gamle bloggen, altså, da mener jeg, kun tre videoer av dårlig kvalitet. Nå tenker jeg, eller har tenkt ganske lenge, hehe *kremt*, at det er på tide å få gang igjen, og denne gangen kanskje fokusere litt mer på kvalitet?

Det eneste som egentlig stopper meg er selvfølgelig tid og kompetanse. Jeg har ingen erfaring med videoredigering og ser at så mange unge der ute er så enormt flinke og kreative med videoene de legger ut, så da stopper det liksom der.

Men, når det er sagt, så må vi vel alle begynne en plass? Og det er jo ikke som om “youtube” ikke har kommet for å bli 😉

Jeg har startet opp en kanal, men foreløpig har jeg ikke lagt ut noen videoer enda, kanskje det kommer en snart?

Jeg tenker at det første jeg må begynne å gjøre er selvfølgelig å filme “makeup-lookene” jeg gjør, så får jeg vel ta det derifra. Det positive er jo at da kan jeg vise dere lesere hvordan jeg går fram når jeg lager mine looks, og ikke minst gi dere tips underveis.

Hva tenker du? Ønsker du å se sminkevideoer på denne bloggen? 

Btw! laget en ny header i går kveld, hva synes dere?

 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier HER:

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

XOXO

– Charlene 😉

 

#header #design #youtube #sosialemedier #blogg #tanker #mote #skjønnhet #trend #velvære #diy #beauty #sminke #makeup

 

Short Hair Talk!

Jeg må innrømme at det er ganske uvant å ha så kort hår som jeg har nå…. Men samtidig er det utrolig deilig, det går så sinnsykt fort å vaske og føne, så mye tid er spart!

I tillegg trengte håret mitt VIRKELIG en klipp, etter mer enn et tiår med enorm bleking og hurtige farge endringer var det på tide at også håret fikk en pust i bakken 😛

Men, når det er sagt må jeg også innrømme at jeg allerede begynner å savne en forandring…. så hvem vet? kanskje det blir kort hår med rosa neste gang? haha. Jeg skal i hvert fall prøve å la håret hvile noen uker til 😛 hehe.

Q: Er du som meg og endrer hårfarge eller klipp ofte?

 

XOXO

– Charlene

 

#farge #klipp #hår #makeup #beauty #skjønnhet #velvære #sminke #look #blogg #mote #trend