I Disse Dager ;)

 

Det har vært ganske så stille fra meg i disse tider, men inspirasjonen har vært på null de siste månedene, spesielt etter alt med korona, BLM og generelt mye stress i hverdagen.

I tillegg har det vært maks travelt på hjemmefronten, så det lille overskuddet jeg har, har jeg benyttet på familie, jobb og venner.

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere på bloggen, men i oktober i fjor, begynte jeg å jobbe for Bewell By Makeup Art, på Kvadrat Kjøpesenter. Her stortrives jeg, med fantastiske kollegaer og masse spennende produkter! Jeg er så glad for at jeg får jobbe med min lidenskap, makeup, hudpleie og bryn. Etter mange års alvorlig sykdom, var dette et stort skritt for meg å ta. Men jeg angrer ikke i ett sekund på valget mitt. Det gir meg en enorm mestringsfølelse å føle at jeg får brukt kunnskapen min en plass, samtidig som jeg hele tiden lærer noe nytt i inspirerende omgivelser!

Dagene går virkelig fort for tiden, foruten om at vi nettopp hadde 2 ukers etterlengtet ferie sammen, er jeg for det meste alene med småen mens mannen jobber dobbelt for å ta igjen tapt inntekt etter korona lockdown’en. Han driver eget Tattoo Studio, her i Stavanger, disse ble jo blant dem som ble pålagt å måtte stenge ned under korona, så dette hadde selvfølgelig en enorm negativ innvirkning på økonomien vår. Det var jo ikke som om regningene sluttet å komme selv om korona var tilstede 😛 Men, heldigvis, så begynner det endelig å ta seg opp igjen nå, og det ser litt lysere ut framover.

Nå som vi endelig fikk et par uker sammen som familie, reiste vi opp på hytta vår i Sirdalen og besøkte “bestefar” på “gården” i Liereid, Sveio, ikke langt fra Haugesund. Vi fikk noen magiske dager ute på sjøen, badet og nøt solnedgangen. Det samme gjaldt i Sirdalen, hvor vi også benyttet sjansen til å teste ut “høyt og lavt”, en klatrepark som ligger på “tjørom-fjellet”. For å være helt ærlig så tror jeg dette må være noe av det mest geniale som er blitt funnet opp! Herremann så gøy og samtidig får man en god treningsøkt! Og ikke minst en fantastisk familie aktivitet 😉 Anbefales absolutt!

 

Nå er det tilbake til hverdagen, jobb og barnehage, og stressnivået hever seg dessverre med en gang vi trør inn døren i huset 😛

Men, når det er sagt, har vi heldigvis fått ladet batteriene, lagt litt planer for tiden fremover og rustet oss med både motivasjon og inspirasjon. Så jeg håper jeg har nok overskudd til å vie litt mer tid til bloggen fremover 😉

 

Håper alle har hatt en fin ferie i disse “korona tider” <3

– Stor klem, Charlene