#Rimmelsquad – Yes Please!

Akkurat nå holdes en konkurranse på Blogg.no, hvor en kan bli en del av den Norske “Rimmelsquaden”! 

Jeg er ikke helt sikker på hva det innebærer å bli en del av dette “squadet”, foruten om at det omhandler Makeup, Kosmetikk og Sminke-merket Rimmel London, i forbindelse med #livethelondonlook kampanjen! for å si det sånn, de hadde meg på ordet “Makeup”! hehe!

Til dette “squadet” ser de altså etter jenter og gutter som er edgy, kreative og elsker makeup! Og, Hallo?? Ja takk! Jeg er med!!

 

(Så må jeg jo ikke glemme å begrunne)

 Hvorfor nettopp jeg bør bli en del av dette squadet? 

Svar: Jeg er (super) kreativ, elsker mote og makeup, vil tørre å påstå at jeg også er en smule “Edgy”? Og kanskje fordi jeg elsker å utforske nye sminketrender, leke med farger, er ikke redd for å prøve noe nytt, og har en stor lidenskap for sminke-faget i seg selv. Jeg setter også stor pris på, det å kunne uttrykke seg gjennom kreativitet, være seg selv, og ikke minst bare ha det gøy!

 

Så, jeg krysser fingrene, og håper på å bli en del av det norske “rimmelsquadet” 😉

Om du også ønsker å melde deg på konkurransen; finner du mer info HER!!

 

 

XOXO

– Charlene

 

#rimmelmicrono18 #makeup #sminke #kosmetikk #beauty #konkurranse #skjønnhet #velvære #gøy #mote #trend #rimmel #rimmelnorge #rimmellondon #rimmelsquad 

Homemade Is Beautiful!

Den siste tiden har jeg dessverre ikke vært så veldig motivert når det gjelder bloggen, men jeg har i stedet brukt tiden på å “kreere” og skape, sammen med min lille. Han er en tålmodig liten gutt, og jeg har en liten anelse at han kommer til å gå i både mamma og pappas fotspor når det gjelder kreativitet. Denne uken har han hjulpet meg å lage flere barselgaver og det er så gøy å se hvor stolt han blir når han får lov til å gjøre det samme som mammaen sin 🙂 <3

I høst fikk jeg testet ut den nye symaskinen min, en Janome Overlock, og jeg angrer ikke et sekund! Jeg har allerede sydd 22 plagg til både Caspian og i gaver, og det er så gøy! Et av de første plaggene jeg sydde på denne maskinen, var dette tøffe settet til Caspian. Og det er allerede blitt godt brukt i både barnehage og her hjemme. For tiden går det som sagt mye i håndarbeid, men nå som det er kaldt og vått ute her i Stavanger, synes jeg det er en perfekt tid for koselige inne-aktiviteter!

Nå skal jeg sette meg ned og fortsette på enda en barselgave, og framover tenkte jeg å poste litt av tingene her på bloggen!

Håper alle har hatt en fin Vinterstid så langt!

 

XOXO

– Charlene

 

#mamma #mammalivet #håndarbeid #smykker #perler #sy #sying #hobby #kreativitet #kreativ #stoffogstil #familie #barn #vinter #aktiviteter #klær #diy #mote #stil #interiør #trend #kjærlighet