How To – Define & Highligt Brows – The Basics

Dette er en veldig enkel og grei Step by Step guide, til deg som ønsker å fremheve dine egne naturlige bryn. Rett og slett veldig Basic! 😉

STEP 1

Start med å måle opp hvor dine naturlige bryn bør starte (A), slutte (B), samt hvor det høyeste punktet på brynet børe være (C).

 

STEP 2

Følg din naturlige bryns-form og fyll inn med en brynskygge fra punkt A til B, og husk at punkt C skal være det høyeste punktet, altså selve buen.

 

STEP 3

For å definere brynene kan du bruke en bryns-blyant og markere ekstra i buen (C) samt selve “halen” til bryna

 

STEP 4

Gå over med en brynskost og børst brynene på plass, ev. kan du bruke en øyenbrynsgele.

 

STEP 5

Bruk en lys øyenskygge eller concealer for å legge highlight på det punktet over brynet hvor lyset treffer først, samt helt inntil under selve brynet. Legg gjerne litt ekstra highlighter under selve buen.

TIPS!

Om du har lite hår helt innerst mot starten av brynene kan du jukse ved å tegne opp en svak strek nederst langs brynskanten med en øyenbrynspenn for å så tegne på små streker oppover, vær lett på hånden og ikke bruk for mye trykk/kraft. Dette gir en illusjon av å ha flere hårstrå i starten av brynene.

 

SIMPLE NATURAL BROWS


 

#brows #bryn #makeup #skjønnhet #sminke #velvære #stepbystep #guide #trend #mote 

Min Favoritt Palette fra Inglot

 

JEG BARE EEEELSKER LEPPE-PALETTEN MIN FRA INGLOT! DEN ER KJØPT I SPANIA FOR FOR ET PAR ÅR SIDEN, OG ETTER DET HAR DEN ALLTID VÆRT EN STOR FAVORITT I SMINKESAMLINGEN MIN.

 

– ALLE FARGENE HAR JEG VALGT SELV UTFRA DERES SORTIMENT

– JEG BRUKER PALETTEN OFTE TIL Å LAGE LITT MER KREATIVE UTTRYKK

– FARGENE ER VELDIG GODE Å MIXE & BLANDE 

– FAVORITT FARGENE MINE ER DE BLÅ & GRØNNE, SAMT GUL & HVIT

 

Q: KUNNE DU TENKT DEG EN SLIK PALETTE?

UPDATE

FOR ØYEBLIKKET ER VI FAKTISK PÅ VÅR FØRSTE FAMILIE FERIE I MARBELLA, SPANIA, OG HER HAR DE BLANT ANNET SEPHORA, KIKO OG MAC BUTIKK PÅ KJØPESENTERET SÅ SKAL NOK INNOM DER EN DAG OG GJØRE NOEN NYE INNKJØP TIL SAMLINGEN MIN;)

VI HAR DESSVERRE IKKE SÅ GODT NETT I LEILIGHETEN SÅ JEG KAN IKKE LOVE AT JEG FÅR BLOGGET SÅ MYE, HÅPER ALLE HAR DET GREIT HJEMME I NORGE, HER SKAL VI VERTFALL NYTE VARMEN SÅ GODT VI KAN.

– STOR KLEM FRA MEG

 

#makeup #stil #sminke #produkter #beauty #skjønnhet #mote #trend #blogg

Stage Makeup – “Maleficent”

Forrige helg braket det løs i Sola Kulturhus da Straen Gymnastikk og Turnforening, som drives av min søster Cathrine, holdt sin første familie-forestilling “Tornerose”. Jeg var til stede og sminker rollen “Maleficent” som ble spilt av søteste Tonje, en utrolig dyktig gymnast som passet rollen utmerket! 

Under ser dere et lite klipp fra forestillingen 🙂

video:img5074

 

Neste uke bærer det av gåre til Marbella på familieferie, kjenner det skal bli herlig å komme seg litt vekk og ikke minst ned i varmen! Ha en flott helg alle sammen! 

Stor Klem 😉

 

#familie #barn #foreldre #jobb #makeup #sminke #skjønnhet #beauty #teater #forestilling #tornerose

Makeup & Styling av Brudepike

Forrige Helg var jeg så heldig at jeg fikk Style min skjønne barndomsvenninne Mona, da hun skulle i bryllup som brudepike. Jeg gjorde hår og Makeup og må si at jeg ble veldig fornøyd med håret da jeg ikke er utdannet frisør. 

Jeg fikk dessverre ikke tid til å ta noen gode bilder, men Mona sendte meg noen Snap fra kvelden og fikk satt dem sammen i en liten kollasj. Beklager den dårlige kvaliteten på bildene, jeg må absolutt bli flinkere til å ta bilder av kundene mine 😛 hehe!

Håper alle har hatt en nydelig helg 🙂

 

#makeup #skjønnhet #velvære #hår #styling #hårstyling #hair #sminke #mote #trend

En Liten Update!

1.

Nylig ble min Kjære Venninne og modell Ida Sofie Schrecker publisert i det engelske tattoo og livsstilsmagasinet Proper eye Candy, Bildene ble tatt her i stavanger tidligere i sommer og jeg var så heldig at jeg fikk gjøre hennes makeup, må si at det er veldig gøy å få navnet sitt ut der internasjonalt som makeup artist!

Magasinet finner du her: https://www.propereyecandy.com/

2.

Om ikke så veldig lenge setter jeg i gang med et annet internasjonalt prosjekt i samarbeid med en fantastisk fotograf, jeg kan ikke si så mye om dette enda, men hovedsakelig så er det et samarbeid med flere parter til et veldedighets prosjekt/kunstutstilling i London til neste år. Dette skal bli veldig spennende og jeg gleder meg til å fortelle mer om dette ved en senere anledning! 😀

3.

Nå til helgen hjelper jeg til, min kjære søster Cathrine N. Nedrum Lanne, som driver Straen Turn forening i Stavanger, med deres første forestilling i Sola Kulturhus, Tornerose! Da skal jeg så klart hjelpe til som Makeup Artist og stå for sminken av den onde heksen “Malefiecent”, det skal bli kjempegøy 🙂 Anbefaler på det varmeste om du bor i stavanger/sandnes område og har barn i hus, å få med deg denne kjekke familie-forestillingen 🙂

Biletter kan bestilles her: https://solakulturhus.no/program/vis/tornerose

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM FOR LITT OFTERE OPPDATERINGER!

@STYLEBYCHARLENE

– STOR KLEM FRA MEG <3

 

#makeup #looks #sminke #skjønnhet #velvære #mote #beauty #update #blogg