hits

Eye'll Stay - Eyeliners Fra Makeup Mekka

Jeg lovet dere tidligere "swatches" fra Makeup Mekka sine produkter som jeg mottok før jul. Jeg har allerede skrevet om "Metal Moment - Glitter eyeliners fra Makeup Mekka", og her er de resterende eyelinerne jeg bestilte. Disse selges som et sett på Makeup Mekka, eller hver for seg, personlig anbefaler jeg så klart å kjøpe settet da du sparer mest på det, så lenge du ikke ønsker deg kun en eller to farger. Eyeliner settet finner du her; 10 PCS WATERPROOF SMOOTH EYELINER SET.

Selve fargene er kjempefine, godt pigmenterte og enkle å påføre. De er super myke, som navnet tilsier - "Smooth!" Fargene jeg likte best var absolutt den metalliske lyseblå og grønne.


Min Mening:

Kjempegode eyelinere for en god pris. Synes de er en drøm å jobbe med. I tillegg er fargene kjempeflotte, men kunne godt tenkt meg flere i spekteret grønn, samt kanskje gull og kobber nyanser?

 

Pluss:

- Flotte Farger

- Godt Pigmenterte

- Veldig myke og enkle å påføre

- God Holdbarhet

- God Pris

 

Minus:

- Kunne vært flere farger som nevnt ovenfor

 

Terningkast:

5

 

XOXO

- Charlene

 

#makeup #makeupmekka #sminke #produkter #eyeliner #swatches #review #anbefaling #skjønnhet #velvære #mote #trend #beauty

2 kommentarer

Victoria Larsen

30.12.2016 kl.16:01

Mange fine farger! :)

Charlene N. Nedrum

30.12.2016 kl.19:53

Victoria Larsen: ja ikke sant? :D

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

30, Stavanger

En litt annerledes Beauty Blogg! Her får du innblikk i livet mitt som Makeupartist, Småbarnsmor, Kreativ Sjel og Livets oppturer og nedturer <3 "Skjønnhet kommer fra Innsiden" Velkommen til mitt "Kreative Univers"!

Blogglisten Follow

Kategorier
Arkiv