hits

Nok Sykdom - Vi er klare for Vår!

Som dere kanskje har merket, har det vært veldig lite makeup-relaterte innlegg i vinter. Grunnen til dette er rett og slett at jeg verken har hatt overskudd eller tid til å prioritere bloggen like mye, da det har gått i sykdom og infeksjoner i ett sett fra og med august. 

Det har for det meste gått i små infeksjoner som kronisk halsbetennelse, bronkitt og lungebetennelse, bihulene, og diverse blodåre-betennelser... Og da blir jo også Astmaen forverret. Ikke noe alvorlig, men veldig plagsomt på toppen av andre kroniske sykdommer. Jeg får heller ikke helt kontroll på mangelsykdommene mine, som resulterer i mye nevrologiske smerter, trøtthet og svimmelhet. Men det verste er nok kanskje å gå rundt me konstant feberfølelse i kroppen. Da blir det bare toppen av is-fjellet liksom. 

 De få oppholdene jeg har hatt uten å være syk, har jeg også så klart prioritert familie, hus og venner framfor å lage sminke-innlegg og looks. Meg og samboeren har også vært en tur i Praha, noe som var gull verdt. Jeg håper snart helsen min bedrer seg slik at jeg også kan få overskudd nok til å sette meg foran sminkespeilet og kreere noen "kule looks" framover. Jeg kjenner jeg savner å gjøre noe kreativt!

#NO-TIME-FOR-MAKEUP

 

Jeg har heldigvis en operasjon om en ukes tid, og time hos øre-nese-hals i mai, så det blir spennende å se om det er noe som kan gjøres med, i det minste om jeg får fjernet mandlene. Jeg har også fått ny astmamedisin og begynt på nye kosttilskudd, og så blir det å ta b12 sprøytene litt oftere en liten periode. Jeg har også fått utskrevet en medisin når det kommer til smertene, men jeg er enda litt usikker på når jeg velger å prøve den ut, da bivirkningene ser ut til å være nok av og da tenker jeg at det er best å vente til kroppen har fått bygget seg litt opp igjen først. 

Foreløpig prøver jeg å fokusere på rutiner og kosthold og andre livsstilsendringer som kan hjelpe meg til å bli friskere.

Men nok om det! Nå ser jeg fremover, og vi er klare for vår (For å ikke snakke om sommer) ;)

Meg og Caspian har kost oss mye ute den siste tiden, og senest i dag har han hjulpet meg å vasket terrassen! Såpebobler er gøy! I kveld har jeg fått sprøytet med grønske-kverk, og så blir det en terrasse rens før vi skal i gang med beising! :)

// Prøvekjører bilen til søskenbarna //

La våren komme, for vi er klar! :D

 

XOXO

- Charlene

 

#bildedryss #foto #bilder #våre #famile #barn #helse #velvære #skjønnhet #sykdom #utetid #mamma #sminke #makeup #blogg

8 kommentarer

Stine Jensen

08.04.2018 kl.03:45

Så leit å høre at du sliter sånn med helsa! Håper du får mange bra dager fremover <3

Charlene N. Nedrum

08.04.2018 kl.20:42

Stine Jensen: Tusen Takk, ja vi krysser fingrene for det ;) <3

Victoria Larsen

08.04.2018 kl.11:51

Så kjedelig å høre at sykdom har kommet i veien.. <3 Godt å se frem mot den fine tiden! Veldig fine bilder :-)

Charlene N. Nedrum

08.04.2018 kl.20:42

Victoria Larsen: Tusen Takk Victoria! Alltid hyggelige kommentarer å få fra deg <3 tusen takk ;D

CamyReed

08.04.2018 kl.21:02

Kjenner meg så godt igjen. Dritt med den sykdommen. Er lei kan man godt si. Godt at du prioriterte familie da...så kommer alltid litt tid for bloggen siden. Jeg var også i praha. En nydelig by<3

Charlene N. Nedrum

08.04.2018 kl.21:03

CamyReed: ja ikke sant! Praha altså.... helt amazing! reiser nok definitivt tilbake! :D <3

Iselin Renée

13.04.2018 kl.11:02

Masse god bedring <3

Charlene N. Nedrum

13.04.2018 kl.21:50

Iselin Renée: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

31, Stavanger

En litt annerledes Beauty Blogg! Her får du innblikk i livet mitt som Makeupartist, Småbarnsmor, Kreativ Sjel og Livets oppturer og nedturer <3 "Skjønnhet kommer fra Innsiden" Velkommen til mitt "Kreative Univers"!

Blogglisten Follow

Kategorier
Arkiv