hits

Sir Hubert von Herkomer Arts Foundation - Et spennende prosjekt å være en del av

 

I Helgen som var, jobbet jeg med noen fantastiske mennesker og et kjempespennende fotoprosjekt. Fotografen var John Mossige, som jeg har jobbet en del ganger med tidligere, Siv June O. Skandsen fra Maze, stod for hårstyling, klærne som ble brukt var fra OOTD, designet av Elsa Fredrikke Nedrebø, Makeup Artist Daniela Santamaria ble flydd inn fra London, og Lovise Helvig var modell. Jeg bidrog med Styling og Makeup.

 

Selve oppdraget er en del av et stort veldedighets prosjekt, og Sir Hubert von Herkomer Arts Foundation.
Dette er en veldedighetsorganisasjon som har fokus på å gi barn og unge en mulighet til å drive med kunst etter skoletid, på tross av økonomiske muligheter de ellers ville hatt. Sir Hubert von Herkomer Arts Foundation tilbyr vanskeligstilte barn og unge mellom 5-18 år gratis kunst-klasser etter skoletid, de tilbyr skoler kunst-materiell til utdanning innen kunstfag, og de arrangerer også utflukter til blant annet  kunstgallerier og teater.
Sir Hubert von Herkomer Arts Foundation arrangerer årlig en stor veldedighets-galla i London, som består av en stor kunstutstilling av blant annet barnas kunst og større, kjente kunstnere og fotografer i bransjen. Deres ambassadører er kjente personer som blant annet Kate Moss & Damien Lewis.
Neste kunstutstilling er allerede under planlegging, og fotoprosjektet jeg jobbet med i helgen vil være en del av dette.

 

Under kan du se noen "Behind The Scenes" bilder fra lørdagens fotoshoot ute på jæren, været var mildt sagt "forferdelig", som det ofte er på denne tiden av året på vestlandet, så stor creds til hele teamet som holdt ut og gjorde en fantastisk jobb for å få gjennomført dette prosjektet. 

Jeg gleder meg utrolig mye til å se slutt resultatet, og bildene vil så klart bli publisert her på bloggen etter hvert!

Om du ønsker å vite mer om selve veldedighets organisasjonen kan du klikke deg inn på linken under:

Sir Hubert von Herkomer Arts Foundation 

Sjekk også gjerne ut:

Photography by John: Studio Mossige

Hair By Siv June/Maze

Makeup By Daniela

Clothing Design by Elsa Fredrikke: OOTD

Modelling by Lovise Helvig

Styling & Makeup by Me
 

 

#makeup #styling #sminke #skjønnhet #mote #trend #veldedighet #behindthescenes #foto #photography #blogg #bilder

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.11.2016 kl.15:53

Så flotte bilder! :)

Charlene N. Nedrum

16.11.2016 kl.15:55

Victoria Larsen: Takk Victoria :)

Skriv en ny kommentar

Charlene N. Nedrum

30, Stavanger

En litt annerledes Beauty Blogg! Her får du innblikk i livet mitt som Makeupartist, Småbarnsmor, Kreativ Sjel og Livets oppturer og nedturer <3 "Skjønnhet kommer fra Innsiden" Velkommen til mitt "Kreative Univers"!

Blogglisten Follow

Kategorier
Arkiv